Iulia în cuvinte

Bună! Mă numesc Iulia am 20 de ani si sunt studenta la medicina. Cam asa sună prezentarea mea standard atunci cand lumea vrea să știe câte ceva despre mine. Lumea se mira puțin apoi mă felicită sau își exprimă sentimentele de mila vis-a-vis de studentia mea și cam asta este tot. Sincer, am început si eu la un moment dat să cred că doar atât sunt, o studenta la medicina are va sfârsi îngropată in carți.

Ei bine, a avut ceva timp de gândire si am realizat că sunt mai mult de atat. Imi place să călătoresc, să descopăr locuri noi, chiar dacă este vorba despre o stradă din spatele casei pe care nu am reușit încă să mă plimb.

Îmi plac cărțile, îmi place să simt cum se derulează in fața mea o poveste cu fiecare pagină pe care o întorc.

Îmi plac hainele, îmi place la nebunie să mă gândesc ce voi putea transmite cu ținuta pe care o voi purta cu prima ocazie când ies din casă.

Mi-a plăcut mereu să scriu: de la poezii la romane și de la fan-fictions la short-stories. Însa cel mai mult îmi place să imortalizez momente și să le Împartasesc cu oamenii din jur.

Am realizat că îmi plac destul de multe lucruri care nu intră neaparat in sfera de „student la medicină” așa că m-am decis, într-un final să creez acest blog unde să împartasesc câte puțin din ceea ce îmi place, ceea ce se întamplă în viata mea și să ofer și sfaturi persoanelor care decid sa urmeze facultatea de medicină.

Cam asta sunt eu, Iulia, in câteva cuvinte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: